Om mig

Jag heter Sylvia Roos och har jobbat inom sjukvården som sjuksköterska och barnmorska hela mitt yrkesliv. Men jag är också intresserad av att hjälpa människor att hålla sig friska till kropp och själ.

1988 gick jag min första massagekurs och sen har jag fortsatt att gå utbildningar i olika ämnen som är friskvårdande. Sexualrådgivningen var jag klar med 2002. Min 3-åriga utbildning i Traditionell kinesisk Medicin började jag på Neijing akademin i Falköping 2010, sen har jag gått kortare fortsättningskurser på 2  dagar 1 gång/år.

2013 gick jag utbildning i Djurkommunikation steg I och II hos Susanne Jönsson i Vittsjö. På Helhetscentrum Soul & Heart Journey School har jag sen gått grundutbildningarna i Helhetshealing, kanalisering och regression för att därefter utbilda mej till Certifierad Helhetsterapeut för människor och djur. Jag har också gått Högre medvetande kurserna som har hjälpt mej i vardagen; att förstå mej själv bättre och att leva i hjärtat och i nuet bättre. Jag har också utbildat mej till lärare i Helhetshealing del I-III och Djurkommunikation steg I och II, Djurhealing och Kanalisering steg I.

Som du förstår så älskar jag att gå på kurs och lära mej nya saker och vill gärna kunna förmedla det till andra människor på olika sätt. Som min mamma , som då var 95 år, sa till mej när jag berättade att jag ska på kurs i helgen. ”Det är så roligt att gå på kurs, man träffar så många trevliga människor”.