Kurser

Jag utbildar i Helhetshealing grundutbildning del I – III och Djurkommunikation steg I – II, Djurhealing och Kanalisering steg I via Helhetscentrum Soul & Heart Journey School. Kurserna ligger oftast på helg lördag-söndag. Hör av dej till mig om du är intresserad att delta i någon kurs nedan. Du kan läsa mer om skolan på: www.helhetscentrum.se

Den stora skillnaden på Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Du kommer att lära dig att lokalisera blockeringar och ta bort dem. Du kommer att veta vad du ska göra i en behandling, varför du ska göra det och hur du ska utföra det.

Helhetshetshealing Grundutbildning del I för nybörjare

Här får du lära dig grunderna inom healing, hur en behandling går till, etiken i vårt arbete samt vad som är viktigt att tänka på. Helhetshealingen aktiveras i eleverna och vi tränar behandlingar under kursen. Syftet är att lägga en stabil och trygg grund för varje elevs personliga utveckling.

 

Helhetshealing Grundutbildning del II

Fördjupar dina kunskaper inom Helhetshealing och lär dej distanshealing. Fortsättningskurs för dej som har grundkurs del I

 

Helhetshealing Grundutbildning del III

Fördjupande healingutbilding, direkt förberedande inför terapeututbildningen.

 

DJURKOMMUNIKATION

Att kommunicera med djur har förgyllt mångas liv, djuren är raka och enkla och fyllda med oändligt tålamod med oss. Djuren har mycket att lära oss, bara vi lyssnar.

På djurkurserna är de viktigaste lärarna du möter våra djur. Vi djurlärare ser det som vår främsta uppgift att bygga broar av förståelse mellan människor och djur.

Vår uppgift är att hjälpa djuren och deras ägare att att förstå varandra bättre.

Djurkommunikation steg I

Denna kurs är för nybörjare, ingen förkunskap krävs. Här får eleverna lära sig grundtekniken för djurkommunikation. Vi lägger ner mycket tid på att träna kommunikation samt att följa upp dem efteråt. Detta för att eleverna ska känna sig så säkra som möjligt och för att de ska kunna fortsätta träna hemma.

 

Djurkommunikation steg II

Denna kurs är för de som vill utveckla sin förmåga som djurkommunikatör ytterligare. Vi tränar på att fördjupa kommunikationerna så att vi kan hjälpa framtida klienter på ett bra och effektivt sätt.

Förkunskap: Djurkommunikation steg I

 

Djurhealing

Här lär sig eleverna att kombinera djurkommunikation med healing. Att ge healing till djur är väldigt speciellt och skiljer sig markant mot att behandla människor. Efter denna kurs brukar eleverna känna att de har en bra helhetsbehandling att erbjuda sina klienter och deras djur.

Förkunskap: Djurkommunikation steg I samt Helhetshealing Grund del I och del II

 

Kanalisering Steg I Kontakta din egen Guide

Denna kurs är för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Här lär du dig tekniken för att få kontakt med dina egna guider och vägledare. Vi pratar mycket om etiken i det vi gör samt var, hur och varför vi sätter gränser i kontakten med andra sidan. Detta för att din kunskap ska vara trygg och säker att använda när du kommer hem.

 

KURSSCHEMA 2023

4-5/2 Kanalisering 1

11-12/3 Djurkommunikation Steg 1

22-23/4 Djurkommunikation steg 1

13-14/5  Helhetshealing Grund Del  1

16-17/9 Djurkommunikation Steg 1

7-8/10 Helhetshealing Grund Del 1

28-29/10 Djurkommunikation Steg 2

25-26/11 Helhetshealing Grund Del 2

2/12 Helhetshaling Grund del 3

Med reservation för ändringar

Kurserna i Djurkommunikation leder jag tillsammans med Karin Arvidsson.

Adress: Vrångfall 117, 598 94 Vimmerby

Övriga kurser är på Alterna, Storgatan 23, 598 37 Vimmerby

KURSSCHEMA 2024

10-11 Februari Kanalisering

2-3 Mars Djurkommunikation Steg 1

13-14 April Djurkommunikation

27-28 April Helhetshealing Grund Del 1

1-2 Juni Helhetshealing Grund Del 1

7-8 September Helhetshealing Del 2

12-13 Oktober Djurkommunikation Steg 2

26-27 Oktober Kanalisering Steg 1

Med reservation för ändringar

Kurserna i Djurkommunikation leder jag tillsammans med Karin Arvidsson

Adress: Vrångfall 117, 598 94 Vimmerby

Övriga kurser är på Storgatan 23, 598 37 Vimmerby